La migliore offerta

La migliore offerta

Na een geweldig bezoek in Nederland ben ik weer terug in Bolivia. De tegenstellingen tussen beide landen zijn talrijk. Elke keer bij het wisselen van de wacht vraag ik mij af wat ik aan het doen ben. Het antwoord zal vrees ik nog even opzich laten wachten. Wel heb ik besloten om hier en daar wat creatiefer bezig te zijn. Hier horen blogpost zeker bij. Vandaag heb ik sinds tijden weer een film gezien, waarvan ik compleet onder de indruk was. De film wordt gedicteerd door Geoffrey Rush, een benadig acteur. De beelden zijn mooi, het tempo is intrigerend en de film zit bol van de creativiteit. Trek een fles wijn open en geniet!

IMDB Link

Labels:

DramaMystery

Vergelijkbare Berichten:

  1. Hier heb je altijd publiek. Ben benieuwd hoe het schilderen je gaat bevallen. Leuk ook om te horen dat er weer wat blogs aankomen. Met je kritische blik is er altijd wel een mooi verhaal te vertellen. En die verhalen, die willen we horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *